fbpx
Lade Veranstaltungen

« Alle Veranstaltungen

  • Diese Veranstaltung hat bereits stattgefunden.

Ágoston-Papp Mónika kerámiái

2022. September 8.17:00 - 2022. September 30.17:00

Szeretettel várunk minden érdeklődőt Ágoston-Papp Mónika – Világom című kiállításának megnyitójára a Solymár Imre Városi Könyvtárba 2022. szeptember 8-án, csütörtök 17:00 órára.

A kiállítás (továbbiakban rendezvény) területére történő belépéssel a rendezvény látogatói elfogadják, hogy a rendezvény területén zajló eseményekről a rendezők vagy az általuk feljogosított harmadik személyek kép-, és hangfelvételeket készíthetnek, amelyeken, mint látogatók feltűnhetnek, ahol a kezelt személyes adatok a látogató kép-, és hangmása. Ezzel összefüggésben semmilyen követeléssel nem léphetnek fel a rendezőkkel, a felvétel készítőivel vagy annak jogos felhasználóival szemben.

A kép, – és hangfelvétel felhasználása térben, időben, és felhasználási módban korlátlan. Az így megszerzett felvételeket a rendezők a későbbiekben korlátozás nélkül, szabadon jogosultak a hang- és/vagy képfelvétel megjelenítése, hasznosítására, felhasználására (pl. a jövőbeni rendezvényeinek népszerűsítésére), többszörözésére, közzétételére, átdolgozására, nyilvánosságra hozatalára, nyilvánossághoz közvetítésére és forgalmazására a vonatkozó jogszabályi előírásokra figyelemmel és a személyiségi jogok tiszteletben tartásával.

Az adatkezeléssel kapcsolatos további információért keresse fel a www.bokonyvt.hu linket!

Details

Beginn:
2022. September 8. 17:00
Ende:
2022. September 30. 17:00
Veranstaltungskategorie:

Veranstalter

Solymár Imre Városi Könyvtár

Veranstaltungsort

Solymár Imre Városi Könyvtár
Perczel Mór út 50.
Bonyhád, Tolna 7150 Magyarország
Google Karte anzeigen
Skip to content