Lade Veranstaltungen

« Alle Veranstaltungen

  • Diese Veranstaltung hat bereits stattgefunden.

Kiállítás megnyitó – Stekly Zsuzsa akvarell festményei

2022. Mai 18.16:00 - 17:00

Szeretettel várunk minden érdeklődőt Stekly Zsuzsa – Nyári játékaim című kiállításának megnyitójára a Solymár Imre Városi Könyvtárba 2022. május 18-án, szerdán 16:00 órára.

A kiállítás (továbbiakban rendezvény) területére történő belépéssel a rendezvény látogatói elfogadják, hogy a rendezvény területén zajló eseményekről a rendezők vagy az általuk feljogosított harmadik személyek kép-, és hangfelvételeket készíthetnek, amelyeken, mint látogatók feltűnhetnek, ahol a kezelt személyes adatok a látogató kép-, és hangmása. Ezzel összefüggésben semmilyen követeléssel nem léphetnek fel a rendezőkkel, a felvétel készítőivel vagy annak jogos felhasználóival szemben.
A kép, – és hangfelvétel felhasználása térben, időben, és felhasználási módban korlátlan. Az így megszerzett felvételeket a rendezők a későbbiekben korlátozás nélkül, szabadon jogosultak a hang- és/vagy képfelvétel megjelenítése, hasznosítására, felhasználására (pl. a jövőbeni rendezvényeinek népszerűsítésére), többszörözésére, közzétételére, átdolgozására, nyilvánosságra hozatalára, nyilvánossághoz közvetítésére és forgalmazására a vonatkozó jogszabályi előírásokra figyelemmel és a személyiségi jogok tiszteletben tartásával.
Az adatkezeléssel kapcsolatos további információért keresse fel a www.bokonyvt.hu linket!

Details

Datum:
2022. Mai 18.
Zeit:
16:00 - 17:00
Veranstaltungskategorie:
Webseite:
https://www.facebook.com/events/405197641422250

Veranstalter

Solymár Imre Városi Könyvtár

Veranstaltungsort

Solymár Imre Városi Könyvtár
Perczel Mór út 50.
Bonyhád, Tolna 7150 Magyarország
Google Karte anzeigen