Solymár Imre Városi Könyvtár Solymár Imre Városi Könyvtár
2014. 04. 17. Csütörtök  -  Rudolf napja.
Ön a 39 128. látogatónk.

Kezdőoldal

Április 11.
Április 11.

A magyar költészet napja

Könyvtárunk április 15-én ünnepli, szeretettel várunk minden költészet-kedvelőt 17:30-kor kezdődő programjainkra és a Veres Pincészet borkóstolójára!

Részletes program lentebb.

Közeleg a Költészet Napja
Közeleg a Költészet Napja

Programjaink a Költészet napja alkalmából

Álláshirdetés
Álláshirdetés

Jelentkezni emailben lehet.

Vavyan Fable: Mesemaraton-Emlékfutam
Vavyan Fable: Mesemaraton-Emlékfutam

Hella Postor, a dúsgazdag öreg hölgy a hajdani Mesemaraton nevű lovasverseny iránti nosztalgiából újabb tusát
szervez, Emlékfutam néven. Szívesen látná az egykori résztvevőket, ám néhányuk még nem töltötte le életfogytiglaniját. Szabadlábon lévő kedvencei Michel és Athéna Redford - immár utódot nevelnek, lovat tenyésztenek. Az indulók között találjuk Braydent, az eskető szándékú maffiások elől szökő lóidomárt. A könyvírás miatti depresszióban szenvedö, vezekelni vágyó, magyar gyökerű Allegrát. A fojtogató szeretetű családja által hajszolt, hetvenéves guminőt, Bizsut. A kudarcos frigyéből kiválóban lévő férjet, valamint annak sportos múltú, harcias exnejét; ők futamhosszat lakoltatják-kesergetik egymást. A versenyen leljük Szeplőtelenkét, a Hogyan legyünk szüzek? című nyomtatott gyöngyszem médiacsinnadrattára éhes szerzőjét. Továbbá bogarasokat, fétisimádókat, ex- és szextrómeket, sírlényeket - valamint az őket kergető/kísérő priuszosokat, házastársakat, médiásokat, vámpírvadászt, dilidokit. A veszélyes történet főleg lovon, kísértethotelben és asztal alatt játszódik.

Katarina Mazetti: Családi sírbolt
Katarina Mazetti: Családi sírbolt

Katarina Mazetti: Családi sírbolt

A pasi a szomszéd sír mellől folytatása!

„A mindennapok megölik a szerelmet, a családi élet eltemeti.” Aftonbladet

A nő könyvtáros, a férfi parasztgazda. A nő a könyveket és a biotermékeket imádja, a férfi gazdálkodik, és eszébe se jutna, hogy egy könyvet csak úgy elolvasson. De a sors egymás útjába sodorja őket, és egy rövid együttlét, majd szakítás után úgy döntenek, tesznek három kísérletet egy közös gyerek létrehozására. Ha nem jön össze, kész, vége. De összejön…

Isten hozta a családi sírboltban!

Előző1 2 3 4 5 6 Következő
Új Széchenyi Terv Magyarország megújul Europa.eu
e-Magyarország pont PAFI - Pályázat figyelő NAVA


Krefiti.hu - Ifrjúsági portál