Solymár Imre Városi Könyvtár Solymár Imre Városi Könyvtár
2016. 08. 27. Szombat  -  Gáspár napja.
Ön a 53 453. látogatónk.

Kezdőoldal

Figyelem!
Figyelem!

Ősztől módosított nyitva tartással és megújult szolgáltatási rendszerrel várjuk olvasóinkat!

 

DVD kölcsönzési akció!
DVD kölcsönzési akció!

Eljött az olvasás, filmnézés ideje! Ennek kapcsán könyvtárunk akciót hirdet, melynek keretein belül augusztus 31-ig minden könyv mellé az abból készült film ingyenesen kölcsönözhető.

A filmek kölcsönzési ideje 1 hét.

Szeretettel várunk mindenkit hétköznap 9 és 17:30 között.

DVD ajánló: A kötéltánc
DVD ajánló: A kötéltánc

12 ember járt a Holdon, de csak egy ember sétált a World Trade Center tornyai közötti űrben...
Philippe Petit (Joseph Gordon-Levitt) nem fél semmitől. A francia artista-kötéltáncos a hetvenes évek elején a párizsi Notre Dame két tornya között, majd Syneyben, a hatalmas kikötői híd két tartópillére között mutatta be lélegzetelállító, veszélyes mutatványát. Később, egy fogorvosi váróban ülve, egy magazin címlapján látja meg először a New York-i Világkereskedelmi Központ ikertornyait, és akkor rögtön elhatározza: végigsétál egy a két felhőkarcoló között kifeszített kötélen. Mentora Papa Rudy (Ben Kingsley), barátai és barátnője (Charlotte Le Bon) támogatásával alaposan felkészül. 1974-ben úgy érezi, eljött az idő. Sor kerülhet a legcsodálatosabb, legőrültebb mutatványra...

DVD ajánló: Arctalan ellenség
DVD ajánló: Arctalan ellenség

Thomas Egan (Ethan Hawke) drónpilótaként napi tizenkét órában a tálibok ellen harcol Irakban. A számítógépes harci bevetések után hazatér családjához, gyermekeihez és feleségéhez. Egy megbízatása során azonban felteszi a kérdést magának. Mennyiben különbözik ő a gyilkos terroristáktól ebben a szakadatlannak tűnő háborúban?

DVD ajánló: A ruhakészítő
DVD ajánló: A ruhakészítő

Egy elbűvölő nő visszatér szülővárosába, egy kis vidéki településre Ausztráliában. Varrógépének és tanult képzettségének köszönhetően most édes bosszút tud állni azokon a nőkön, akik megbántották őt gyermekkorában.

Előző1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 Következő
Új Széchenyi Terv Magyarország megújul Europa.eu
e-Magyarország pont PAFI - Pályázat figyelő NAVA


Krefiti.hu - Ifrjúsági portál