„Az eldobott rongy, gönc egy új életre kél, ha kezembe simul, dúdolgat, mesél.”
(részlet Rell Kata: Metamorfózis c. verséből)

Február elsejétől Rell Kata (sz.: Ament Katalin) „BÁRKA” Művészeti Szalon tag textilképeit tekinthetik meg a látogatók a Solymár Imre Városi Könyvtárban.


A kiállítás nem véletlenül kapta a „TŰVEL-TOLLAL ” címet. Hiszen Kata nem csak textilképeivel varázsol fényt és nyugalmat a közönség lelkébe. Ahogy a tűt, úgy forgatja a tollat is. Eddig megjelent két verseskötete, melyekből a megnyitón szaval testvére, Ament Ottó és a Petőfi Sándor Evangélikus Gimnázium növendéke, Büttl Zsófia Hanna. A programot tovább színesíti Szabó László, az alkotásokhoz hasonlóan egyedi dudazenéjével.

A kiállítást Terescsényi Katalin, szintén „BÁRKA” Művészeti Szalon tag és „A könyvtárért, a kultúráért” 2021. díjazottja nyitja meg.

Szeretettel várjuk az érdeklődő közönséget!

📅Megnyitó: 2022. február 1. 17:00
Helyszín: Solymár Imre Városi Könyvtár Bonyhád


A kiállítás 2022. február 25-ig látogatható.A rendezvényen kép- és hangfelvétel készül, amelyet a szervező, a Solymár Imre Városi Könyvtár weboldalán, közösségi média felületein és kiadványaiban felhasználhat! Az adatkezeléssel kapcsolatos további információért keresse fel a www.bokonyvt.hu linket!

A kiállításon készült fotók >>>IDE<<< kattintva tekinthetőek meg.