fbpx
Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Dávid Beatrix nemezképek

2021. október 28.08:00 - 17:00

Szeretettel várunk minden érdeklődőt Dávid Beatrix kiállításának megnyitójára a Solymár Imre Városi Könyvtárba 2021. október 28-án, csütörtökön 17:00 órára.

A kiállíts (továbbiakban rendezvény) területére történő belépéssel a rendezvény látogatói elfogadják, hogy a rendezvény területén zajló eseményekről a rendezők vagy az általuk feljogosított harmadik személyek kép-, és hangfelvételeket készíthetnek, amelyeken, mint látogatók feltűnhetnek, ahol a kezelt személyes adatok a látogató kép-, és hangmása. Ezzel összefüggésben semmilyen követeléssel nem léphetnek fel a rendezőkkel, a felvétel készítőivel vagy annak jogos felhasználóival szemben.

A kép, – és hangfelvétel felhasználása térben, időben, és felhasználási módban korlátlan. Az így megszerzett felvételeket a rendezők a későbbiekben korlátozás nélkül, szabadon jogosultak a hang- és/vagy képfelvétel megjelenítése, hasznosítására, felhasználására (pl. a jövőbeni rendezvényeinek népszerűsítésére), többszörözésére, közzétételére, átdolgozására, nyilvánosságra hozatalára, nyilvánossághoz közvetítésére és forgalmazására a vonatkozó jogszabályi előírásokra figyelemmel és a személyiségi jogok tiszteletben tartásával.

Az adatkezeléssel kapcsolatos további információért keresse fel a www.bokonyvt.hu linket!

Részletek

Dátum:
2021. október 28.
Időpont:
08:00 - 17:00
Esemény kategóriák:
,
Esemény címkék:
, ,

Szervező

Solymár Imre Városi Könyvtár

Helyszín

Solymár Imre Városi Könyvtár
Perczel Mór út 50.
Bonyhád, Tolna 7150 Magyarország
+ Google Térkép
Megszakítás